Partytent huren bij PavilionRex

Bij PavilionRex kunt u moeiteloos een partytent huren met een hoogwaardige uitstraling. De partytenten worden Stretchtenten genoemd bij PavilionRex. Onze partytenten worden snel en gemakkelijk opgezet, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Ze zijn perfect geschikt voor uiteenlopende evenementen en bieden eindeloze mogelijkheden. Door het strategisch plaatsen van palen en het verankeren van de tent op verschillende plekken, kunnen we talloze variaties realiseren.

Een gehuurde partytent is niet alleen praktisch, maar creëert ook een geweldige sfeer. Ze zijn bijzonder geliefd voor diverse gelegenheden, zoals feestelijke bruiloften, grote tuinfeesten en bedrijfsevenementen. Onze partytenten zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine, intieme bijeenkomsten als grootschalige festivals. Voor eventuele vragen over het huren van een partytent bij PavilionRex, vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden onderaan deze pagina.

De partytenten die u bij PavilionRex huurt, zijn:

  • Volledig waterdicht
  • Bestand tegen wind tot 9 Beaufort
  • Brandwerend (M1/M2/B1)
  • Inclusief op- en afbouw en transport
  • NEN-gecertificeerd

Partytenten in diverse kleuren en maten

Een partytent huren om de feestzaal te verbinden met de buitenlounge, of staat er binnenkort een groot tuinfeest op de planning? Kies voor de sfeer, gezelligheid en premium uitstraling van een partytent. Bij PavilionRex zijn de mogelijkheden eindeloos. De partytenten zijn in diverse kleuren te huren, zoals zwart, wit, grijs, zand, antraciet en paars. Wij verhuren diverse maten, van 4 x 4 meter tot bijvoorbeeld 10 x 20 meter. Doordat de stretchtenten koppelbaar zijn is eigenlijk elke gewenste afmeting mogelijk. Bij PavilionRex kunt u een stretchtent huren in de door u gewenste kleur en afmeting.

Voordelig een partytent huren

Kiest u voor de sfeer van een stretchtent voor op uw bruiloft, (buurt)feest, jubileum, zakelijk evenement of festival? Bij PavilionRex bent u aan het juiste adres voor voordelige stretchtent verhuur. Wij garanderen u een scherpe offerte, die u eenvoudig via de website kunt aanvragen. PavilionRex biedt u een eerlijke en transparante offerte, zonder verrassingen of extra kosten achteraf. De stretchtenten die wij verhuren zijn niet alleen veilig, maar ook heel licht. Dit maakt dat het opzetten en afbreken van de tent eenvoudig is, waardoor de kosten voor het opzetten en opruimen van de tent beperkt blijven.

Een partytent huren voor uw evenement

Staat er binnenkort een evenement op de planning? Zoals een tuinfeest, bedrijfsevenement, bruiloft, jubileum of grootse verjaardag? Kies voor extra sfeer door het laten plaatsen van een luxe stretchtent. Dankzij de flexibele opbouw van stretchtenten zijn er verschillende opstellingen mogelijk. Hierdoor is het mogelijk de stretchtent volledig naar eigen wens aan te passen. Daarbij is het bijvoorbeeld mogelijk (doorzichtige) zijwanden, terras/tentverwarming, prikverlichting en vloerdelen te laten plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op op uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Waarom een stretchtent huren bij PavilionRex:

  • Scherpe offerte
  • Flexibel
  • Vakmanschap
  • Gratis advies op maat

Veelgestelde vragen 

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over stretchtent verhuur. Heeft u een andere vraag? Laat het ons weten. Maak gebruik van het contactformulier of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag. 

Stretchtenten

Hoe kan ik een stretchtent huren?

Hoe groot moet de tent zijn voor mijn bruiloft, feest of evenement?

Moeten wij zelf nog iets doen tijdens het op- en afbouwen?

Hoeveel ruimte is er nodig voor een stretchtent?

Er is maar weinig ruimte beschikbaar, kunnen wij wel een stretchtent plaatsen?

Waar moeten wij rekening mee houden bij de plaatsing van een stretchtent?

In welke kleuren zijn de stretchtenten beschikbaar?

Wat is het grootste formaat stretchtent in het assortiment?

Zijn de stretchtenten te koppelen?

Zijn de gekoppelde stretchtenten waterdicht?

Zijn de stretchtenten waterdicht?

Zijn de stretchtenten windbestendig?

Zijn de stretchtenten brandveilig/brandwerend?

Zijn de stretchtenten af te sluiten of dicht te maken?

Kan een stretchtent aan een pand bevestigd worden?

Kan een stretchtent geplaatst worden op een verharde ondergrond?

Kan een stretchtent opgebouwd worden tijdens slechte weersomstandigheden?

Hoe diep gaat de verankering de grond in?

Wat zijn de annuleringskosten?

Hebben jullie de benodigde certificaten voor de stretchtenten?

Hebben jullie een bouwboek voor de stretchtenten?

Accessoires

Verhuren jullie ook vloeren?

Verhuren jullie ook verlichting?

Verhuren jullie ook verwarming?

Overige

Waar is PavilionRex gevestigd?

Kan ik een partner worden?