Stretchtent huren?

De stretchtenten van PavilionRex hebben een premium uitstraling en worden snel en eenvoudig door ons opgezet.

Festivals & Evenementen

De stretchtenten die u kunt huren zijn een prachtige aanvulling op elk festival of evenement. De stretchtenten kunnen worden gebruikt als dansruimte, eetgelegenheid, bar, hospitality ruimte, stage cover of Vipruimte. De stretchtenten bieden een unieke overdekte ruimte en beschutting. Mede door het gebruik van verlichting zal de stretchtent een prachtige, waterdichte en sfeervolle ruimte zijn die eruit springt.

Bruiloften & Feesten

Bent u op zoek naar iets unieks om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken? Onze stretchtenten zijn hiervoor zeer geschikt, zowel voor een formele strakke ‘witte’ bruiloft als voor een landelijke of extravagante bruiloft. U kunt ervoor kiezen om buiten onder de stretchtent te trouwen, te dineren of te feesten. De stretchtent kan ook de feestzaal verbinden met het tuinfeest of een buitenlounge. Onze klanten vinden vooral de gezelligheid en de sfeer van een stretchtent zo bijzonder. 

Zakelijke events

Een zakelijk evenement organiseren? Kies een stretchtent die past bij uw bedrijf. Onze stretchtenten zijn voor diverse zakelijke evenementen zeer geschikt. Denk aan productlancering, corporate branding, een opening of een personeelsfeest. Kies een kleur stretchtent die bij de huisstijl van uw bedrijf past. Ook kunnen wij uw logo bij uw tent presenteren.

Horeca activiteiten

U kunt een stretchtent huren als terrasoverkapping, voor een culinair feest of bijvoorbeeld voor de viering van een bruiloft in een bijzondere sfeer. Met een stretchtent biedt u uw gasten niet alleen bescherming tegen zon, regen en wind of extra ruimte, maar vooral een garantie voor een intiem samenzijn. De gezelligheid van de beschutte omgeving geeft een evenement een extra dimensie. Uw klanten kiezen voor sfeer. Onderscheid uw bedrijf en creëer meer luxe en sfeer met een stretchtent!