Stretchtent bruiloft

Op zoek naar een sfeervolle stretchtent voor uw bruiloft? Bij PavilionRex bent u aan het juiste adres! Wij bieden betaalbare stretchtenten aan die perfect passen bij uw speciale dag. Of u nu bescherming wilt tegen zon, regen, wind of gewoon een uitbreiding van de ruimte voor een gezellig samenzijn, wij helpen u graag. Ontdek de voordelen van het huren van een stretchtent voor uw bruiloft bij PavilionRex.

 • Goedkoop een stretchtent huren
 • Scherpe offerte
 • Flexibel
 • Vakmanschap
 • Gratis advies op maat
  .

Waarom goedkoop een stretchtent huren bij PavilionRex?

Premium uitstraling

Windbestendig tot 9 Beaufort

Brandwerend (M1/B1)

100% waterdicht

Koppelbaar

Inclusief op- en afbouw en het transport

NEN-gecertificeerd

Bouwboek (ter inzage)

Wat onze klanten zeggen...

 Desiree Aretz

Stad en land afgezocht naar een prachtige overkapping. Bij Pavilionrex gevonden! De enige tentenbouwer die een tent van 6 meter hoog leverde. Wat een service, wat een pracht, top!

Bibi Wolters

We hebben een prachtige stretchtent gehuurd voor onze bruiloft. Alles was prima voor elkaar en wij hadden een zorgeloze en onvergetelijke dag! Enorm bedankt mannen!...

Lenny Berentsen

Mooie stretchtent gehuurd voor onze bruiloft! Aan de veranda vast kunnen maken, zodat we een grotere en sfeervolle plek hadden voor het feest overdag! De tent was echt een meerwaarde en is super strak met veel geduld opgezet! Top!!! Super bedankt nog 🙂

Festivals & Evenementen

De stretchtenten die u goedkoop bij ons kunt huren zijn een prachtige aanvulling op elk festival of evenement. De stretchtenten kunnen worden gebruikt als dansruimte, eetgelegenheid, bar, hospitality ruimte, stage cover of Vipruimte. De stretchtenten bieden een unieke overdekte ruimte en beschutting. Mede door het gebruik van verlichting zal de stretchtent een prachtige, waterdichte en sfeervolle ruimte zijn die eruit springt.

Zakelijke events

Een zakelijk evenement organiseren? Kies een voordelige stretchtent die past bij uw bedrijf. Onze stretchtenten zijn voor diverse zakelijke evenementen zeer geschikt. Denk aan productlancering, corporate branding, een opening of een personeelsfeest. Kies een kleur stretchtent die bij de huisstijl van uw bedrijf past. Ook kunnen wij uw logo bij uw tent presenteren. 

Bruiloften & Feesten

Bent u op zoek naar iets unieks om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken? Onze voordelig geprijsde stretchtenten zijn hiervoor zeer geschikt, zowel voor een formele strakke ‘witte’ bruiloft als voor een landelijke of extravagante bruiloft. U kunt ervoor kiezen om buiten onder de stretchtent te trouwen, te dineren of te feesten. De stretchtent kan ook de feestzaal verbinden met het tuinfeest of een buitenlounge.

Horeca activiteiten

U kunt goedkoop een stretchtent huren als terrasoverkapping, voor een culinair feest of bijvoorbeeld voor de viering van een bruiloft in een bijzondere sfeer. Met een stretchtent biedt u uw gasten niet alleen bescherming tegen zon, regen en wind of extra ruimte, maar vooral een garantie voor een intiem samenzijn. 

Betaalbaar een stretchtent huren voor uw bruiloft

Bij PavilionRex streven we ernaar om onze klanten een scherpe offerte te bieden. We begrijpen dat een bruiloft al genoeg kosten met zich meebrengt, dus we willen ervoor zorgen dat het huren van een stretchtent binnen uw budget past. 

Kwaliteit en vakmanschap Bij PavilionRex staat vakmanschap hoog in het vaandel. U kunt erop vertrouwen dat uw bruiloft wordt omhuld door een prachtige en stevige stretchtent, waardoor een unieke en sfeervolle omgeving wordt gecreëerd voor uw speciale dag.

PavilionRex verhuurt in combinatie met de stretchtent(en) ook:

 • Vloerdelen
 • Prikverlichting
 • LED spots
 • Windreductiedoek
 • Terras/Tentverwarming
 • Ballasttanks

Wat is een stretchtent eigenlijk?

Een stretchtent wordt ook wel bedoeïenentent, freeform tent of flextent genoemd. Door de rekbaarheid van het materiaal kan de stretchtent op veel verschillende manieren opgebouwd en afgespannen worden. Hierdoor kunnen wij de tent voor u aanpassen aan bijna iedere omgeving. Onze stretchtenten zijn tevens te koppelen, hierdoor zijn verschillende grote afmetingen mogelijk. Neem gerust contact op via het offerteformulier (vrijblijvend) of bel onderstaand telefoonnummer voor de mogelijkheden.

PavilionRex verhuurt lichte en brandveilige stretchtenten, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stretchdoek.

Ze onderscheiden zich door onder andere de hoogste graad van brandvertraging (M1/B1 gecertificeerd) en voldoen aan de norm NEN-EN-13782:2015 (Temporary Structures-Tents-Safety) en aan NEN-8020-41 (Brand)veiligheid van tenten (Nl).

Alle stretchtenten hebben een geldig certificaat. Ze zijn veilig voor de gasten.

Ook goedkoop een stretchtent huren? Maak gebruik van onze all-in service tegen een scherp tarief. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

      Onze partners