Stretchtent verhuur

Op zoek stretchtent verhuur in Nederland of België? U bent bij PavilionRex aan het juiste adres voor een sfeervolle stretchtent voor een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee om voor u de beste stretchtent passend bij uw bruiloft, (buurt)feest, jubileum, zakelijk evenement of festival te vinden. Of het nu gaat om bescherming tegen zon, regen, wind of uitbreiding van een ruimte voor een gezellig samenzijn.

Hierom kiest u voor stretchtent verhuur bij PavilionRex:

 • Stretchtent verhuur
 • Scherpe offerte
 • Flexibel
 • Vakmanschap
 • Gratis advies op maat
  .

Waarom kiezen voor Stretchtenten van PavilionRex?

Premium uitstraling

Windbestendig tot 9 Beaufort

Brandwerend (M1/B1)

100% waterdicht

Koppelbaar

Inclusief op- en afbouw en het transport

NEN-gecertificeerd

Bouwboek (ter inzage)

Wat onze klanten zeggen...

 Desiree Aretz

Stad en land afgezocht naar een prachtige overkapping. Bij Pavilionrex gevonden! De enige tentenbouwer die een tent van 6 meter hoog leverde. Wat een service, wat een pracht, top!

Bibi Wolters

We hebben een prachtige stretchtent gehuurd voor onze bruiloft. Alles was prima voor elkaar en wij hadden een zorgeloze en onvergetelijke dag! Enorm bedankt mannen!...

Lenny Berentsen

Mooie stretchtent gehuurd voor onze bruiloft! Aan de veranda vast kunnen maken, zodat we een grotere en sfeervolle plek hadden voor het feest overdag! De tent was echt een meerwaarde en is super strak met veel geduld opgezet! Top!!! Super bedankt nog 🙂

Voorbeelden van stretchtent verhuur

Festivals & Evenementen

De ruime stretchtenten van PavilionRex zijn een prachtige aanvulling op elk festival of evenement. De stretchtenten kunnen worden gebruikt als overkapping voor een dansruimte, eetgelegenheid, bar, hospitality ruimte, stage cover of Vipruimte. De stretchtenten bieden een unieke overdekte ruimte en beschutting. Mede door het gebruik van verlichting zal de stretchtent een prachtige, waterdichte en sfeervolle ruimte zijn die eruit springt.

Zakelijke events

Een zakelijk evenement organiseren? Kies een stretchtent die past bij uw bedrijf. Onze stretchtenten zijn voor diverse zakelijke evenementen zeer geschikt. Denk aan productlancering, corporate branding, een opening of een personeelsfeest. Kies een kleur stretchtent die bij de huisstijl van uw bedrijf past. Ook kunnen wij uw logo bij de stretchtent presenteren. 

Bruiloften & Feesten

Bent u op zoek naar iets unieks om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken? Onze kleine en ook grote stretchtenten zijn hiervoor zeer geschikt, zowel voor een formele strakke ‘witte’ bruiloft als voor een landelijke of extravagante bruiloft. U kunt ervoor kiezen om buiten onder de stretchtent te trouwen, te dineren of te feesten. De stretchtent kan ook de feestzaal verbinden met het tuinfeest of een buitenlounge.

Horeca activiteiten

U kunt een stretchtent huren als terrasoverkapping, voor een culinair feest of bijvoorbeeld voor de viering van een bruiloft in een bijzondere sfeer. Met een stretchtent van PavilionRex stretchtent verhuur biedt u uw gasten niet alleen bescherming tegen zon, regen en wind of extra ruimte, maar vooral een garantie voor een intiem samenzijn. 

Naast stretchtent verhuur verzorgt PavilionRex ook..

Wij werken samen met verscheidene partners die in allerlei zaken kunnen voorzien. Denk aan de volledige catering voor uw bruiloft, feest of festival. Het is ook mogelijk om de volledige aankleding van uw bruiloft met o.a. licht en geluid, inrichting en natuurlijk een stretchtent samen te stellen.

PavilionRex verhuurt in combinatie met de stretchtent(en) ook:

 • Vloerdelen
 • Prikverlichting
 • LED spots
 • Windreductiedoek
 • Terras/Tentverwarming
 • Ballasttanks

PavilionRex Stretchtenten voor stretchtent verhuur

Een stretchtent wordt ook wel bedoeïenentent, freeform tent of flextent genoemd. Door de rekbaarheid van het materiaal kan de stretchtent op veel verschillende manieren opgebouwd en afgespannen worden. Hierdoor kunnen wij de tent voor u aanpassen aan bijna iedere omgeving. Onze stretchtenten zijn met elkaar te koppelen, waardoor zijn verschillende grote afmetingen mogelijk zijn. Neem gerust contact op via het offerteformulier (vrijblijvend) of bel onderstaand telefoonnummer voor de mogelijkheden.

PavilionRex stretchtent verhuur biedt lichte en brandveilige stretchtenten, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stretchdoek.

Onze stretchtenten onderscheiden zich door onder andere de hoogste graad van brandvertraging (M1/B1 gecertificeerd) en voldoen aan de norm NEN-EN-13782:2015 (Temporary Structures-Tents-Safety) en aan NEN-8020-41 (Brand)veiligheid van tenten (Nl).

Alle stretchtenten hebben een geldig certificaat. 

      Onze partners