Stretchtent huren in Limburg

Op zoek naar een sfeervolle stretchtent voor een scherpe prijs? Dan bent u bij PavilionRex aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee om voor u de beste stretchtent passend bij uw bruiloft, (buurt)feest, jubileum, zakelijk evenement of festival in Limburg te vinden. Of het nu gaat om bescherming tegen zon, regen, wind of uitbreiding van een ruimte voor een gezellig samenzijn. Ervaar zelf de voordelen van het huren van een stretchtent bij PavilionRex en onze all-in service. U hebt zelf geen omkijken naar de stretchtent, wij regelen alles voor u!

 • Stretchtent huren in Limburg
 • Scherpe offerte
 • Flexibel
 • Vakmanschap
 • Gratis advies op maat
  .

Waarom een stretchtent huren in Limburg bij PavilionRex?

Premium uitstraling

Windbestendig tot 9 Beaufort

Brandwerend (M1/B1)

100% waterdicht

Koppelbaar

Inclusief op- en afbouw en het transport

NEN-gecertificeerd

Bouwboek (ter inzage)

Wat onze klanten zeggen...

 Desiree Aretz

Stad en land afgezocht naar een prachtige overkapping. Bij Pavilionrex gevonden! De enige tentenbouwer die een tent van 6 meter hoog leverde. Wat een service, wat een pracht, top!

Bibi Wolters

We hebben een prachtige stretchtent gehuurd voor onze bruiloft. Alles was prima voor elkaar en wij hadden een zorgeloze en onvergetelijke dag! Enorm bedankt mannen!...

Lenny Berentsen

Mooie stretchtent gehuurd voor onze bruiloft! Aan de veranda vast kunnen maken, zodat we een grotere en sfeervolle plek hadden voor het feest overdag! De tent was echt een meerwaarde en is super strak met veel geduld opgezet! Top!!! Super bedankt nog 🙂

Festivals & Evenementen

De ruime stretchtenten die u bij ons kunt huren zijn een prachtige aanvulling op elk festival of evenement. De stretchtenten kunnen worden gebruikt als dansruimte, eetgelegenheid, bar, hospitality ruimte, stage cover of Vipruimte. De stretchtenten bieden een unieke overdekte ruimte en beschutting. Mede door het gebruik van verlichting zal de stretchtent een prachtige, waterdichte en sfeervolle ruimte zijn die eruit springt.

Zakelijke events

Een zakelijk evenement organiseren in Lumburg? Kies een stretchtent die past bij uw bedrijf. Onze stretchtenten zijn voor diverse zakelijke evenementen zeer geschikt. Denk aan productlancering, corporate branding, een opening of een personeelsfeest. Kies een kleur stretchtent die bij de huisstijl van uw bedrijf past. Ook kunnen wij uw logo bij de stretchtent presenteren. 

Bruiloften & Feesten

Bent u op zoek naar iets unieks om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken? Onze kleine en ook grote stretchtenten zijn hiervoor zeer geschikt, zowel voor een formele strakke ‘witte’ bruiloft als voor een landelijke of extravagante bruiloft. U kunt ervoor kiezen om buiten onder de stretchtent te trouwen, te dineren of te feesten. De stretchtent kan ook de feestzaal verbinden met het tuinfeest of een buitenlounge.

Horeca activiteiten

U kunt een stretchtent huren in Limburg als terrasoverkapping, voor een culinair feest of bijvoorbeeld voor de viering van een bruiloft in een bijzondere sfeer. Met een grote stretchtent biedt u uw gasten niet alleen bescherming tegen zon, regen en wind of extra ruimte, maar vooral een garantie voor een intiem samenzijn. 

Stretchtent huren in Limburg en meer... 

U kunt bij PavilionRex terecht voor meer dan alleen een stretchtent huren. Wij werken namelijk samen met diverse partners die in allerlei zaken kunnen voorzien. Zoals bijvoorbeeld een volledige catering voor uw bruiloft, feest of festival. Daarbij is het mogelijk om de volledige aankleding van uw bruiloft met o.a. licht en geluid, inrichting en natuurlijk een stretchtent samen te stellen.

PavilionRex verhuurt in combinatie met de stretchtent(en) ook:

 • Vloerdelen
 • Prikverlichting
 • LED spots
 • Windreductiedoek
 • Terras/Tentverwarming
 • Ballasttanks

De PavilionRex Stretchtenten

Een stretchtent wordt ook wel bedoeïenentent, freeform tent of flextent genoemd. Door de rekbaarheid van het materiaal kan de stretchtent op veel verschillende manieren opgebouwd en afgespannen worden. Hierdoor kunnen wij de tent voor u aanpassen aan bijna iedere omgeving. Onze stretchtenten zijn tevens te koppelen, hierdoor zijn verschillende grote afmetingen mogelijk. Neem gerust contact op via het offerteformulier (vrijblijvend) of bel onderstaand telefoonnummer voor de mogelijkheden.

PavilionRex verhuurt in Limburg lichte en brandveilige stretchtenten, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stretchdoek.

Ze onderscheiden zich door onder andere de hoogste graad van brandvertraging (M1/B1 gecertificeerd) en voldoen aan de norm NEN-EN-13782:2015 (Temporary Structures-Tents-Safety) en aan NEN-8020-41 (Brand)veiligheid van tenten (Nl).

Alle stretchtenten hebben een geldig certificaat. Ze zijn veilig voor de gasten.

      Onze partners